The New Orleans Roundup will be held in downtown New Orleans at the DoubleTree Hotel, and will feature speakers and workshops from the fellowships Alcoholic Anonymous, Al-Anon, Crystal Meth Anonymous, and Adult Children of Alcoholics.

Additional happenings at the Roundup include raffles, an off-site Saturday dinner*, Sunday Tits ‘n Grits burlesque brunch*, and additional entertainment yet to be announced!

* dinner and brunch are available at an additional fee

2017 Roundup

  • Friday 08/11
    • 4:30 pm
      -
      6:15 pm
      1h 45'

      Registration & Orientation

      Second Floor Conference Lobby
    • 6:15 pm
      -
      7:00 pm
      45'

      Opening Ceremony

      Madewood A & B Adam M. - Roundup Chair
    • 7:00 pm
      -
      8:00 pm
      1h

      CMA Speaker

      Madewood A & B Anil P. – Los Angeles, CA
    • 8:15 pm
      -
      8:45 pm
      30'

      Sweet Suite Dessert Social

      Hospitality Suite - 4th Floor
    • 9:00 pm
      -
      10:00 pm
      1h

      Entertainment

      Madewood A & B Roundup Entertainment Chair
    • 10:15 pm
      -
      11:15 pm
      1h

      Candlelight AA Meeting

      Hospitality Suite - 4th Floor
  • Saturday 08/12
    • 7:30 am
      -
      8:30 am
      1h

      Early Bird AA Meeting

      Madewood A & B
    • 9:00 am
      -
      10:00 am
      1h

      Workshop A

      Madewood A & B
    • 9:00 am
      -
      10:00 am
      1h

      Workshop B

      Nottaway A & B
    • 9:00 am
      -
      10:00 am
      1h

      Workshop C

      Rosedown A & B
    • 10:30 am
      -
      11:30 am
      1h

      Workshop D

      Madewood A & B
    • 10:30 am
      -
      11:30 am
      1h

      Workshop E

      Nottaway A & B
    • 10:30 am
      -
      11:30 am
      1h

      Workshop F

      Rosedown A & B
    • 11:30 am
      -
      1:15 pm
      1h 45'

      Lunch

    • 1:30 pm
      -
      2:30 pm
      1h

      Al-Anon Speaker

      Madewood A & B Susie S. – Tennessee
    • 4:00 pm
      -
      5:00 pm
      1h

      Workshop G

      Madewood A & B
    • 4:00 pm
      -
      5:00 pm
      1h

      Workshop H

      Nottaway A & B
    • 4:00 pm
      -
      5:00 pm
      1h

      Workshop I

      Rosedown A & B
    • 5:30 pm
      -
      7:30 pm
      2h

      Dinner

    • 8:00 pm
      -
      9:00 pm
      1h

      AA Speaker

      Madewood A & B Bradley P. – Meally, KY
    • 9:15 pm
      -
      10:00 pm
      45'

      Garden Variety Cabaret

      Madewood A & B Roundup Entertainment Chair
    • 10:15 pm
      -
      11:15 pm
      1h

      Candlelight AA Meeting

      Hospitality Suite - 4th Floor
  • Sunday 08/13
    • 7:30 am
      -
      8:30 am
      1h

      Early Bird AA Meeting

      Madewood A & B
    • 9:00 am
      -
      10:00 am
      1h

      Tits ‘n Grits Burlesque Brunch

      Madewood A & B Roundup Entertainment Chair
    • 10:30 am
      -
      11:30 am
      1h

      ACA Speaker

      Madewood A & B Laurie S. – New York
    • 12:00 pm
      -
      1:00 pm
      1h

      Workshop J

      Madewood A & B
    • 1:15 pm
      -
      2:00 pm
      45'

      Closing Ceremony

      Madewood A & B Adam M. - Roundup Chair

Friday / Aug. 11

4:30-7:30 PM Registration and Orientation

7:45 PM Opening Ceremony

8:00-9:00 PM AA Speaker

9:15 PM Dessert Social in the Hospitality Suite

10:00 PM Candlelight Meeting

Saturday / Aug. 12

7:30-8:30 AM Early Bird Meeting

9:00-10:00 AM Workshops (2 concurrent)

10:30-11:30 AM Workshops (2 concurrent)

BREAK FOR LUNCH (not provided)

1:00-2:30 PM Al-Anon Speaker

3:00-4:00 PM Workshop

5:30-7:30 PM Dinner at Palace Cafe (additional fee applies →)

8:00-9:00 PM Adult Children of Alcoholics Speaker

9:15 PM Dessert Social in the Hospitality Suite

10:00 PM Candlelight Meeting

Sunday / Aug. 13

7:30-8:30 AM Early Bird Meeting

9:00-10:00 AM Tits ‘n Grits Burlesque Brunch (additional fee applies →)

10:30-11:30 AM Crystal Meth Anonymous Speaker

BREAK FOR LUNCH (not provided)

1:00-2:00 PM Workshop

2:15 PM Closing Ceremony

0